Tadaaa…Dyani stelt zich voor

18 januari 2021 | Nieuws 2020-2021

Trotse hofdame
Hallootjes, mijn naam is Dyani van Hulten en ik mag met trots zeggen dat ik de nieuwe hofdame bij ´t Lestogenblik ben! Ik vind het superspannend, ondanks dat het dit jaar anders is dan anders. Laat ik mij eerst eventjes beter voorstellen…

Gezelligheid is voor mij…
Ik zit in mijn eerste jaar van de opleiding Verpleegkunde niveau 4. Dit doe met veel plezier. In mijn vrije tijd doe ik graag een drankje met vrienden of maak ik graag muziek (niet de carnavaleske, haha). Ik ben niet zo’n grote drinker, maar gelukkig is dat ook niet altijd nodig om plezier te hebben.

Met de paplepel en hossen in Breda
Ik ben geboren en getogen in Breda en ik ben al van kleins af aan een echte carnavaller. Mijn vader speelt bij ´T Zooike en mijn moeder heeft bij Ongeloofeloos gespeeld. Ik ging altijd met mijn ouders mee. Naarmate ik ouder werd, ben ik toch meer mijn eigen plannetje gaan trekken. Ik ga nog steeds met veel plezier naar de optredens, maar ik hos ook graag op de Grote markt in Breda. Ik geniet van de gezelligheid met anderen en het dansen op de carnavaleske muziek. Hoe hard ik ook sta te popelen om in 2021 met z’n alle feest te gaan vieren, helaas moeten we toch even wachten met de polonaise.

Het écht feest doen we in 2021

Hofdame zijn is al jaren een droom van mij en daarom ben ik ook super blij dat ik het dit jaar voor het eerst mag zijn. Helaas wel anders dan verwacht, maar ik kijk er naar uit om in 2022 met z’n allen een feestje te bouwen.

Groetjes, Dyani

Nieuwste publicaties

Voorzitter ‘t Lestogenblik

Voorzitter ‘t Lestogenblik

Carnavalsstichting ’t Lestogenblik ziet jou wel zitten! Word jij onze voorzitter? m/v   SGC ’t Lestogenblik, carnavalvierders uit ’t Ginneken zoekt een nieuwe voorzitter. Iemand die onze leuke, gezellige stichting wil komen versterken met zijn of haar...

Hofdames gezocht

Hofdames gezocht

Hofdames gezocht! Voor aankomend seizoen zijn we op zoek naar enthousiasme dames die graag willen schitteren naast onze baron! Wat kun je verwachten ? -Veel feest! Wie houdt daar nou niet van? -Onderdeel zijn van een leuke club met mensen! -Confetti! Is altijd goed....

LKG Gezocht

LKG Gezocht

Luitenant Kapitein Generaal L.K.G. staat voor Luitenant Kapitein Generaal en is de voorman van het Baronale gezelschap. Hij zorgt ervoor dat het conclaaf tijdig bij de bezoeken is, regelt de binnenkomst en het vertrek. Hij houdt nauwlettend het programma in de...

Lees hier alle nieuws