Persbericht SGC ‘t Lestogenblik

14 november 2020 | Nieuws 2020-2021

SGC ‘t Lestogenblik kiest nieuwe Baron

Alles is anders. En toch maken we er het beste van! Het bestuur van SGC’t Lestogenblik bekeek eind oktober 2020 de mogelijkheden om op alternatieve manieren het komend carnavalsseizoen te vieren. Bij alles wat we bespreken staat voorop: de gezondheid en veiligheid van alle carnavalsvierders en onze vrijwilligers.

Wat we tot 2022 bewaren

Het bestuur besloot eerder al om alle activiteiten tot 1 januari 2021 niet door te laten gaan.

De tweede golf van het coronavirus leidde tot hernieuwde overheidsmaatregelen. ‘Samen tegen corona’ betekent voor ons als bestuur dat al onze jaarlijkse carnavalsactiviteiten voor het carnavalsseizoen 2020-2021 niet doorgaan. Dit geldt voor zowel de binnen- als de buitenactiviteiten.

De ludieke veiling, de oudejaarsborrel, de grootse opening van het carnaval, de Broeketocht en het carnavalsontbijt op de Ginnekenmarkt moeten we dit jaar met pijn in ons hart overslaan.

Toch gaat er iets gebeuren!

Net zoals ieder jaar stuurt ook dit jaar de familie le Dernierre du Moment een Baron naar het Ginneken. De bekendmaking van deze Baron vindt sober en geheel coronaproof plaats op 15 november.

Natuurlijk leggen we deze bijzondere gebeurtenis vast op film. Via social media, waaronder onze Facebookpagina en Instagramaccount, ziet u op genoemde datum wie onze nieuwe Baron is.

 

Via onze social media steunt de Baron u graag

De gekozen Baron zal verder geen plichtplegingen vervullen. Hij heeft wél aangegeven zich tijdens het carnavalsseizoen regelmatig via social media te melden om alle Ginnekenaren en Ginnekenezen te steunen in deze moeilijke tijd.

 

Blijf gezond, houd veilig contact met elkaar en hou vol!

 

 

Nieuwste publicaties

En de Luitenant Kapitein Generaal is…..

En de Luitenant Kapitein Generaal is…..

Wat heb ik de afgelopen maanden moeten zwijgen, maar hier ben ik dan de nieuwe LKG (​Luitenant Kapitein Generaal) ​van ‘t Lestogenblik. Ik zal mij even voorstellen voor de mensen die mij (nog) niet kennen. Even voorstellen Mijn naam is Bram Veeke, ik ben 26 jaar oud...

Tadaaa…Dyani stelt zich voor

Tadaaa…Dyani stelt zich voor

Trotse hofdame Hallootjes, mijn naam is Dyani van Hulten en ik mag met trots zeggen dat ik de nieuwe hofdame bij ´t Lestogenblik ben! Ik vind het superspannend, ondanks dat het dit jaar anders is dan anders. Laat ik mij eerst eventjes beter voorstellen… Gezelligheid...

Lieve Ginnekenaren, Ginnekenezen en Ginnekeneuzen

Lieve Ginnekenaren, Ginnekenezen en Ginnekeneuzen

Speciaal is het om me via deze weg tot u te mogen wenden . Dit jaar mag ik u voor het 2e jaar voorgaan in het feestgedruis als Baron Guillaume Martin enz. Ongewis Wat carnaval ons dit jaar gaat brengen weten we niet. En misschien wordt het wel helemaal niets. Zolang...

Lees hier alle nieuws