Persbericht SGC ‘t Lestogenblik

14 november 2020 | Nieuws 2020-2021

SGC ‘t Lestogenblik kiest nieuwe Baron

Alles is anders. En toch maken we er het beste van! Het bestuur van SGC’t Lestogenblik bekeek eind oktober 2020 de mogelijkheden om op alternatieve manieren het komend carnavalsseizoen te vieren. Bij alles wat we bespreken staat voorop: de gezondheid en veiligheid van alle carnavalsvierders en onze vrijwilligers.

Wat we tot 2022 bewaren

Het bestuur besloot eerder al om alle activiteiten tot 1 januari 2021 niet door te laten gaan.

De tweede golf van het coronavirus leidde tot hernieuwde overheidsmaatregelen. ‘Samen tegen corona’ betekent voor ons als bestuur dat al onze jaarlijkse carnavalsactiviteiten voor het carnavalsseizoen 2020-2021 niet doorgaan. Dit geldt voor zowel de binnen- als de buitenactiviteiten.

De ludieke veiling, de oudejaarsborrel, de grootse opening van het carnaval, de Broeketocht en het carnavalsontbijt op de Ginnekenmarkt moeten we dit jaar met pijn in ons hart overslaan.

Toch gaat er iets gebeuren!

Net zoals ieder jaar stuurt ook dit jaar de familie le Dernierre du Moment een Baron naar het Ginneken. De bekendmaking van deze Baron vindt sober en geheel coronaproof plaats op 15 november.

Natuurlijk leggen we deze bijzondere gebeurtenis vast op film. Via social media, waaronder onze Facebookpagina en Instagramaccount, ziet u op genoemde datum wie onze nieuwe Baron is.

 

Via onze social media steunt de Baron u graag

De gekozen Baron zal verder geen plichtplegingen vervullen. Hij heeft wél aangegeven zich tijdens het carnavalsseizoen regelmatig via social media te melden om alle Ginnekenaren en Ginnekenezen te steunen in deze moeilijke tijd.

 

Blijf gezond, houd veilig contact met elkaar en hou vol!

 

 

Nieuwste publicaties

Voorzitter ‘t Lestogenblik

Voorzitter ‘t Lestogenblik

Carnavalsstichting ’t Lestogenblik ziet jou wel zitten! Word jij onze voorzitter? m/v   SGC ’t Lestogenblik, carnavalvierders uit ’t Ginneken zoekt een nieuwe voorzitter. Iemand die onze leuke, gezellige stichting wil komen versterken met zijn of haar...

Hofdames gezocht

Hofdames gezocht

Hofdames gezocht! Voor aankomend seizoen zijn we op zoek naar enthousiasme dames die graag willen schitteren naast onze baron! Wat kun je verwachten ? -Veel feest! Wie houdt daar nou niet van? -Onderdeel zijn van een leuke club met mensen! -Confetti! Is altijd goed....

LKG Gezocht

LKG Gezocht

Luitenant Kapitein Generaal L.K.G. staat voor Luitenant Kapitein Generaal en is de voorman van het Baronale gezelschap. Hij zorgt ervoor dat het conclaaf tijdig bij de bezoeken is, regelt de binnenkomst en het vertrek. Hij houdt nauwlettend het programma in de...

Lees hier alle nieuws