Persbericht SGC ‘t Lestogenblik

14 november 2020 | Nieuws 2020-2021

SGC ‘t Lestogenblik kiest nieuwe Baron

Alles is anders. En toch maken we er het beste van! Het bestuur van SGC’t Lestogenblik bekeek eind oktober 2020 de mogelijkheden om op alternatieve manieren het komend carnavalsseizoen te vieren. Bij alles wat we bespreken staat voorop: de gezondheid en veiligheid van alle carnavalsvierders en onze vrijwilligers.

Wat we tot 2022 bewaren

Het bestuur besloot eerder al om alle activiteiten tot 1 januari 2021 niet door te laten gaan.

De tweede golf van het coronavirus leidde tot hernieuwde overheidsmaatregelen. ‘Samen tegen corona’ betekent voor ons als bestuur dat al onze jaarlijkse carnavalsactiviteiten voor het carnavalsseizoen 2020-2021 niet doorgaan. Dit geldt voor zowel de binnen- als de buitenactiviteiten.

De ludieke veiling, de oudejaarsborrel, de grootse opening van het carnaval, de Broeketocht en het carnavalsontbijt op de Ginnekenmarkt moeten we dit jaar met pijn in ons hart overslaan.

Toch gaat er iets gebeuren!

Net zoals ieder jaar stuurt ook dit jaar de familie le Dernierre du Moment een Baron naar het Ginneken. De bekendmaking van deze Baron vindt sober en geheel coronaproof plaats op 15 november.

Natuurlijk leggen we deze bijzondere gebeurtenis vast op film. Via social media, waaronder onze Facebookpagina en Instagramaccount, ziet u op genoemde datum wie onze nieuwe Baron is.

 

Via onze social media steunt de Baron u graag

De gekozen Baron zal verder geen plichtplegingen vervullen. Hij heeft wél aangegeven zich tijdens het carnavalsseizoen regelmatig via social media te melden om alle Ginnekenaren en Ginnekenezen te steunen in deze moeilijke tijd.

 

Blijf gezond, houd veilig contact met elkaar en hou vol!

 

 

Nieuwste publicaties

Commissie facilitaire zaken

Commissie facilitaire zaken

Commissie facilitaire zaken Voor aankomend seizoen zijn we op zoek naar medewerker facilitaire zaken! Wat ga je doen? zonder facilitaire zaken kunnen we niet! Alles opbouwen afbreken en een boodschap doen. Eigenlijk alles achter de schermen waar niemand rekening mee...

Hofdames gezocht

Hofdames gezocht

Hofdames gezocht! Voor aankomend seizoen zijn we op zoek naar enthousiaste meiden (18 + ) die graag willen schitteren naast onze Baron! Wat we je kunnen aanbieden ? -Veel feest! Wie houdt daar nou niet van? -Onderdeel zijn van een leuke club met mensen! -Confetti! Is...

Kleurwedstrijd 2024

Kleurwedstrijd 2024

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het carnaval! 🥳Download hier je kleurplaat of knip hem uit Journal du Baron of download hem via de website of Facebook en print hem uit. Kleur de carnavals kleurplaat op jouw allermooist in en maak kans op een fantastische prijs!...

Lees hier alle nieuws