Oudjaarsreceptie 2018  SGC ’t Lestogenblik… Wat heerste er weer een carnavaleske gezelligheid op de jaarlijkse oudejaarsreceptie van onze Baron Jean-Pierre Theodore bij Uncle Jean in ons mooie Ginneken. De ambiance was mooi versierd met kerstversiering en blauw-gele ballonnen en slingers.

De middag werd geopend door de hofkapel van Baron Jean-Pierre Théodore, Tworwelwa. De vrolijke noten waren amper verdwenen of de eerste gasten, Prins Eduardus uit Giegeldonk met zijn gevolg werden ontvangen door Baron Jean-Pierre Theodore. Hun hofkapel, de Bimde Blaozers, speelde een lekker deuntje. De sfeer zat er goed in. De volgende gast die ontvangen werd was Prins Raumundus XIX uit ’t Aogje met zijn gevolg en zijn hofkapel, de Bielopers. Na een fijn stukske muziek werd onze Baron in de boeien geslagen omdat dun dieje nie tege te houe was.
Met de boeien nog om werd Prins Daan van het Kielegat ontvangen. Hij bracht zijn gevolg mee en zijn hofkapel Aogse Bluf.
Ook burgemeester Depla is gesignaleerd. Onder het genot van een goei glaske bier, overheerlijke oliebollen en muziek van de blaaskapellen genoot iedereen van een fijne middag.
Deze middag mocht Hans de buschauffeur de onderscheiding, het Kareltje, uit de handen van de voorzitter in ontvangst nemen.
Melina Sebregts (zij werd beloond met het schouderklopje) en Diana Nuijten (zij ontving het pompje) werden in het zonnetje gezet door Baron Jean-Pierre Théodore vanwege hun goede inzet voor ’t Lestogenblik.
Onze Baron heeft Patrick Nuijten beloond met zijn persoonlijke onderscheiding.
Het was een fantastische carnavaleske middag die werd afgesloten door niemand minder dan Mark van Overveld. Alaaaaaaaaaaaaf!!