­
header nieuw
De bekendmaking  van Monsieur le Baron ! Op 11 november 2018 werd in ons mooie Ginneken bekend gemaakt wie voorgaat in de Ginnekense carnavalsleut. Het motto van ’t Lestogenblik is ‘ Ge 'oudt dun dieje nie tege’.

Op de Duivelsbruglaan hoorden wij het harde geluid van een grote zandschuiver. Wie bestuurde die zandschuiver? Wie probeerde die zandschuiver tegen te houden? Onder de carnavaleske klanken van de Biermagneten kwam de zandschuiver de hoek om naar de Ginnekenmarkt.
De hoogheden van ’t Aogje en Giegeldonk en een delegatie uit het Kielegat konden het allemaal aanschouwen.
Wie zat er op die zandschuiver?

Op de podiumwagen op het Ginnekenmarktje werd aan het grote publiek bekend gemaakt wie de hofdames, de grootvizier, de luitenant kapitein generaal zijn.
En ……………….wie onze nieuwe Baron is:
Baron Jean-Pierre, Théodore, Vigoureux Ancien-Combattant Nobiliaire et Grand Amateur de la Cyclisme à la Bière le Dernièrre du Moment

Na afloop mocht men bij Boerke Verschuren Baron Jean-Pierre, Théodore, Vigoureux Ancien-Combattant Nobiliaire et Grand Amateur de la Cyclisme à la Bière le Dernièrre du Moment feliciteren met zijn functie. De hoogheden uit ’t Aogje en Giegeldonck met hun hofkapellen maakten er samen met ’t Lestogenblik en de Ginnekenaren en Ginnekenezen een waar carnavalsfeest van. Alaaaaaaaaaf!!
­