Deelname SGC ’t Lestogenblik aan 2e Ginnekense Dorpskwis! Op vrijdagavond 23 november 2018 werd voor de tweede keer de Ginnekense Dorpskwis gehouden. Vorig jaar ging iedereen met heel veel kennis over ’t Ginneken naar huis. Zou dat dit jaar ook weer gebeuren? SGC ’t Lestogenblik deed mee met twee enthousiaste teams.

We waren blij met de aanwezigen van ’t Lestogenblik die hun uitgebreide kennis over ’t Ginneken wilden delen met de groep. We wilden namelijk graag als winnaar over de streep gaan!!!!
De kwis was behoorlijk moeilijk. Er was een fotoronde, met op elke foto een torentje. Wij moesten aangeven waar al die torentjes staan.
We keken in zaal Vianden al omhoog maar op het plafond stond niet geschreven waar al die torentjes staan. We lopen zo vaak door de Ginnekense straten, maar in het dagelijkse leven let je niet op al die torentjes. We zijn erachter gekomen dat opvallend veel gebouwen in het Ginneken torentjes hebben.
Komende carnaval gaat ’t Lestogenblik vaker omhoogkijken als ze door de Ginnekense straten lopen, kijken of al die torentjes er nog staan.

Het was een heel gezellige avond met een grote opkomst. Met, hoera, een ELFDE plaats voor SCG ‘t Lestogenblik. Die eindstand verhoogde natuurlijk onze vreugde.