­
header nieuw
Elk jaar is dat de hamvraag van de carnavalsvierders van het Ginneken. Wie gaat ons voor in het feestgedruis? Gelukkig weten we dat op 11 November 2018 omdat de familie le Dernièrre du Moment die dag vanaf 13.00 aanwezig is op de Ginnekenmarkt.

Op 13 februari j.l. is, als gevolg van zijn onstuimig feestgedrag, een einde gekomen aan het leven van Baron Jean-Pierre, Theodore, Vigoureux Ancien-Combattant Nobiliaire et Grand Amateur de la Cyclisme à la Bière le Dernièrre du Moment.

z`xWie kan en gaat in zijn voetsporen treden?

Heeft de familie le Dernièrre du Moment weer een geschikt familielid gevonden, om dit jaar de voorganger te zijn van het carnaval in het Ginneken?

De feestelijke show rond de bekendmaking vindt plaats op zondag 11 november 2018 vanaf 13.00 op de Ginnekenmarkt.

Onder het toeziend oog van de hofkapel van Monsieur le Baron, de Biermagneten, vele gasten, genodigden en andere carnavalsvierders zal de nieuwe Baron zich om 13.11 uur presenteren.

De Leutvorsten van ut Kielegat, ’t Aogje en Giegeldonk kunnen niet wachten om kennis te maken met de nieuwe baron. Natuurlijk zullen zij, met hun hofkapellen, hierbij aanwezig zijn.

Wij kijken uit naar een mooi, nieuw Ginnekens carnavalsseizoen met het motto:

Ge ‘oudt dun dieje nie tegen

Aansluitend aan de bekendmaking is er een receptie in Den Achtersael van café Boerke Verschuren, Ginnekenmarkt 13.
Er is daar gelegenheid om de nieuwe Baron persoonlijk te feliciteren en met elkander het glas te heffen op een fantastisch Ginnekens carnaval 2019.

SGC ’t Lestogenblik zal Uw aanwezigheid zeer op prijs stellen!

Tot ziens op zondag 11 november 2018 op de Ginnekenmarkt!
­