­
header nieuw
Oudejaarsreceptie van SGC ’t Lestogenblik… Bij Café Ome Jan in het Ginneken hield Stichting ‘t Lestogenblik afgelopen 10 december hun jaarlijkse oudejaarsreceptie.
Iedereen was welkom om met een oliebol in de ene hand en een pilsje in de andere een toast uit te brengen op het oude jaar.
De Biermagneten, hofkapel van de Baron, openden de middag met geweldige muziek. Baron Jean-Pierre en zijn hofdames genoten uitbundig.

Carnavalslui uit Giegeldonk, uit ’t Aogje en CV COVS (scheidsrechters) zijn gekomen om samen met Baron jean-Pierre een toast uit te brengen op het afgelopen jaar. Natuurlijk waren de mensen van het Kielegat en van CC. De Blauwe Kei er ook en vele, vele anderen. Prins Babbelonius uit ‘t’ Aogje heeft onze Baron Jean-Pierre onderscheiden met zijn persoonlijke onderscheiding. Le president van ’t Lestogenblik, Koen Melis, ontving van Prins Babbelonius de huisorde. Prins Daan van de BCV eerde Koen Melis met zijn persoonlijke onderscheiding. Ook CC. De Blauwe Kei deelde onderscheidingen uit. Koen Melis mocht het laatste loodje ontvangen omdat dit zijn laatste jaar is als voorzitter. De toekomstige voorzitter Jos Filius ontving van CC De Blauwe Kei alvast een voorzittershamer. Baron Jean-Pierre ontving een horloge van CC De Blauwe Kei . Hij komt vaak te laat. Nu heeft hij altijd de tijd bij zich!

De hofkapellen zorgden ervoor dat het dak eraf ging. Iedereen ging los in de polonaise en het gerstenat vloeide rijkelijk.
Baron Jean-Pierre werd dit jaar verrast door zijn eigen gevolg. Hij is vereeuwigd op het doek. Zijn portret kan nu toegevoegd worden aan de ere-galerij der Baronnen.
Baron Jean-Pierre mocht enkele leden uit zijn gevolg eren. Jim Fransen ontving het Schouderklopje voor zijn goede inzet o. a als chauffeur voor Baron Jean-Pierre.
Rob van den Ende is bezig met zijn laatste jaar als LKG. Als dank voor al zijn LKG jaren mocht hij het Pompje in ontvangst nemen.
Bijna aan het einde van de middag konden alle aanwezigen genieten van de goede zang van Carl Grauwmans. Hij kreeg de hele zaal aan het zingen en hossen.
De laatste noten van de Biermagneten maakten een einde aan een onvergetelijke middag.
­