­
header nieuw
Scholenbezoek Ook dit jaar bezocht Baron Jean-Pierre enkele scholen in het Ginneken. Op de Jacintaschool was er een hele lange polonaise van kinderen op het schoolplein. Het gevolg kon niet achterblijven en deed volop mee aan deze grote polonaise onder de wonderschone klanken van hofkapel ‘De Biermagneten’.

De Biermagneten lieten de klanken van ‘Hallo allemaal’ (van de tv-serie ‘De luizenmoeder’) horen. Dit werd enthousiast ontvangen door de kinderen en leraren van de Jacintaschool. Het was een fantastisch bezoek en vele kinderen waren blij met de mandarijnen die Baron Jean-Pierre had meegenomen.
Ook de basisschool De Burchtgaarde werd bezocht. In de hal van de school mocht Baron Jean-Pierre met zijn hofdame op het podium staan. De Biermagneten lieten zich hier ook van de beste kant horen. De kinderen liepen een polonaise of renden heen en weer. Baron Jean-Pierre kon zien dat de kinderen het naar hun zin hadden. Het was een goed carnavalsfeest. Ook voor deze kinderen had Baron Jean-Pierre een mandarijn meegenomen.
­