En de Luitenant Kapitein Generaal is…..

20 januari 2021 | Nieuws 2020-2021

Wat heb ik de afgelopen maanden moeten zwijgen, maar hier ben ik dan de nieuwe LKG (Luitenant
Kapitein Generaal)
van ‘t Lestogenblik. Ik zal mij even voorstellen voor de mensen die mij (nog) niet
kennen.

Even voorstellen

Mijn naam is Bram Veeke, ik ben 26 jaar oud en ik woon het oh zo mooie Raamsdonksveer.
Inmiddels is dit mijn 4
ejaar bij ‘t Lestogenblik. De eerste 2 jaar heb ik de functie van Jonker
gedragen. En daarna heb ik een jaar als kieldrager mijn bijdrage mogen doen.
Voor dit jaar ben ik gevraagd voor de functie LKG. Alhoewel ik eerst niet precies wist wat ik ervan
moest verwachten, heb ik na lang nadenken toch ja gezegd tegen deze functie.
Ik hoop dat iedereen het me niet te moeilijk gaat maken. Ook ik ben benieuwd hoe ik deze functie ga
invullen, maar ik vermoed dat dit wel los gaat lopen.

Proosten wanneer het weer kan

Het zal dit jaar een rustig jaar worden in verband met corona, maar ik kijk er naar uit om volgend
jaar of wanneer het weer mag, mijn functie met plezier uit te voeren. Dan gaan we er het mooist van
maken en dan zullen we ook zeker proosten op de carnaval.
Ik hoop dat iedereen tot die tijd gezond en wel blijft.


Bram

Nieuwste publicaties

Annuleren bekendmaking 14-11-2021

Annuleren bekendmaking 14-11-2021

Beste carnavalsvierders, De huidige situatie ten aanzien van de ontwikkelingen omtrent corona cijfers, de geruchten en onzekerheden omtrent de nieuwe corona maatregelen, externe advisering en de verwachte lage opkomst hebben het bestuur van SGC ‘t Lestogenblik doen...

Voorzitter ‘t Lestogenblik

Voorzitter ‘t Lestogenblik

Carnavalsstichting ’t Lestogenblik ziet jou wel zitten! Word jij onze voorzitter? m/v   SGC ’t Lestogenblik, carnavalvierders uit ’t Ginneken zoekt een nieuwe voorzitter. Iemand die onze leuke, gezellige stichting wil komen versterken met zijn of haar...

Hofdames gezocht

Hofdames gezocht

Hofdames gezocht! Voor aankomend seizoen zijn we op zoek naar enthousiasme dames die graag willen schitteren naast onze baron! Wat kun je verwachten ? -Veel feest! Wie houdt daar nou niet van? -Onderdeel zijn van een leuke club met mensen! -Confetti! Is altijd goed....

Lees hier alle nieuws