Da motte doen!

10 januari 2021 | Nieuws 2020-2021

Maar ja, wa gaon we doen? Dat kun je beter vragen.
Nou, eigenlijk nog best veel. Online zijn we natuurlijk druk, maar ook achter de schermen. We hebben er nu de tijd voor.

’t Lestogenblik zit niet bij de pakken neer. Juist nu laten we zien dat we een actieve en enthousiaste club vrijwilligers zijn, die er voor elkaar staat.

Gelukkig heeft de familie Baron Guillaume Martin de la Triomphe Eblouissant, Constructeur Fanatique du Caillou Bleu et Excellent Connaisseur en Vins et Pécuniaires le Dernierre du Moment, weer naar ons afgezonden. En ondanks dat hij nu in quarantaine zit op Kasteel Bouvigne,  is ook hij super actief.

Nee, in dit rare carnavalsjaar, staan we er. En waar het maar enigszins kan en mag zul je ons tegenkomen. Dat kan ook via het internet zijn. Volg ons dus op Facebook en onze website.

Ons laten zien, zullen we zeker.

Ik had mijn laatste jaar als voorzitter ook zeker anders voor gesteld, maar het zij zo.

Laten we niet het beste, maar vooral het leukste ervan maken. Doe jij mee?

Da motte doen!

Jos Filius, voorzitter SGC ‘t Lestogenblik

Nieuwste publicaties

En de Luitenant Kapitein Generaal is…..

En de Luitenant Kapitein Generaal is…..

Wat heb ik de afgelopen maanden moeten zwijgen, maar hier ben ik dan de nieuwe LKG (​Luitenant Kapitein Generaal) ​van ‘t Lestogenblik. Ik zal mij even voorstellen voor de mensen die mij (nog) niet kennen. Even voorstellen Mijn naam is Bram Veeke, ik ben 26 jaar oud...

Tadaaa…Dyani stelt zich voor

Tadaaa…Dyani stelt zich voor

Trotse hofdame Hallootjes, mijn naam is Dyani van Hulten en ik mag met trots zeggen dat ik de nieuwe hofdame bij ´t Lestogenblik ben! Ik vind het superspannend, ondanks dat het dit jaar anders is dan anders. Laat ik mij eerst eventjes beter voorstellen… Gezelligheid...

Lieve Ginnekenaren, Ginnekenezen en Ginnekeneuzen

Lieve Ginnekenaren, Ginnekenezen en Ginnekeneuzen

Speciaal is het om me via deze weg tot u te mogen wenden . Dit jaar mag ik u voor het 2e jaar voorgaan in het feestgedruis als Baron Guillaume Martin enz. Ongewis Wat carnaval ons dit jaar gaat brengen weten we niet. En misschien wordt het wel helemaal niets. Zolang...

Lees hier alle nieuws